Julia Reoyo
Sven Schwinning

Bannon

Artes
Retrato

Fotografía para el cartel de la obra BANNON de Eva Zapico y Miguel Ángel Sweeney. Estrena absoluta en Carme Teatre del 3-13 marzo 2022. El encargo consistió en realizar una réplica del retrato de Steve Bannon creado por el fotógrafo Nadav Kander para Time magazine.

Bannon és una reflexió sobre com, a partir de l’ús de la imatge digital i cinematogràfica, es construeix el discurs polític populista ultraconservador. Amb la figura de Steve Bannon com a eix central de la narració, el muntatge conta com es crea la figura del líder polític totalitarista i l’estructura de partit que el sustenta. A través de la relació entre diferents personatges, basats en la realitat, i fent ús de l’humor en la major part del seu desenvolupament, la peça pretén també llançar un advertiment sobre el perill de la normalització i emblanquiment dels feixismes.

Direcció, Text i Interpretació Eva Zapico y Miguel Ángel Sweeney. Versió en valencià Iñaki Moral . Il.luminació Mundi Gómez . Disseny Gràfic i Audiovisuals Iñaki Moral Espai escénic i vestuari Col.laboració SweeZa . Fotografia cartel Caixa Fosca